hits

Hei og velkommen

12.02.2016 - 12:38 Ingen kommentarer

Mitt navn er Marte Kristiansen. Jeg er personlig coach innen helse og livsstil. På denne bloggen vil jeg skrive om alt som har med folkehelse, helse, ernæring, trening og livsstil. Mitt mål er så klart å inspirere og motivere dere. Folkehelse- for folk flest! 

Jeg kommer fra en familie der idrett og helse har vært en del av min oppvekst. Dette har vært med på å forme meg som person og blitt en naturlig del av min hverdag. Opprinnelig fra Oslo, men bor nå på Elverum hvor jeg tok min utdanning og har kjøpt hus. Jeg har tatt utdanning innenfor folkehelse og ernæring og jeg brenner for å hjelpe personer som trenger hjelp med å endre sin livsstil. I august 2015, startet jeg mitt eget foretak, der jeg hjelper mennesker å nå sine mål innen livsstil og helse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MK Personlig coaching

Jeg valgte å starte mitt eget firma etter at jeg hadde levert mastergraden. Grunnen til at jeg ville starte selv var fordi jeg hadde lyst til å være min egen «sjef». Både mine foreldre og min bror har sine egne firma og jeg har lært mye av dem hvordan man skal jobbe i startfasen for å bygge opp og utvikle foretaket/firmaet.

Igjennom den utdanningen kan det være utfordrende å få jobbe der jeg kunne bruke alle mine erfaringer og kunnskap, dette er også noe av grunnen til at jeg startet mitt eget. Nå kan jeg jobbe med mye variert, som er med på å løfte meg og firmaet videre. Jeg har en egen hjemmeside du kan ta en titt på om du skulle lure på noe. www.martekristiansen.com. Ta kontakt om jeg kan hjelpe deg og nå dine mål eller om du lurer på noe. 


 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar