hits

Ut på tur

30.07.2016 - 09:00 Ingen kommentarer

Ny dag - ny tur

Thor Kristian har hytte rett utenfor Bergen, og der har vi vært en ukes tid i sommer. Vi er begge to rastløse personer, og ikke enkle å ha med å gjøre om vi ikke får vært i aktivitet daglig. Når vi har ferie er vi veldig glade i å utforske nye steder og nye turer. Vi bestemte oss for å gå en "topptur" i nærområdet. Vi søkte og slo opp litt om turen, slik at vi skulle være forberedt. Svigermor bestemte seg også for å være med oss på tur. 


Vi bestemte oss for å gå fra hytta og til Brakastadfjellet. Det sto at det var cirka 7-8 kilometer fra hytta og opp til toppen, som ligger 318 meter over havet. Melands nest høyeste topp. Den høyeste toppen, Eldsfjellet har vi gått mange ganger før. 


Det var en god blanding av sti og vei. Det begynte ganske forsiktig i forhold til bakker og stigning. Men når vi var cirka halvveis til toppen begynte det å bli tyngre og bakkene merket vi. På bildet begynner stigningen til Brakstadfjellet. Det var strålende sol og blå himmel (ja selv i Bergen). Det var også tidlig super utsikt fra alle kanter. Vi var utrolig heldig med været, og turen var helt fantastisk oppover. Det var utsikt lenge før man kom til toppen. 

Vi hadde så klart med vår lille turkamerat, Roxy. Hun er en sprek, lite tøffing. Vi har endelig fått tak i liten nok kløv (hundesekk) til henne. I På turen bar hun eget vann og godbiter. Det virket som hun trivdes med kløven på. Men jeg tror hun merket at tyngdepunktet ble litt annerledes, for hun var litt baktung i noen av hoppene sine. 


Her er vi nesten på toppen. Vi nøt utsikten her, før vi gikk de siste meterne opp til toppen, av toppen. 


Helt magisk vær, magisk utsikt og koselig følge. En perfekt ute og turdag. Norge er ikke lagd for å sitte på rævva. Det gjelder og være ute og oppleve nye steder og samle energi ute i naturen. 

Litt sjokolade på toppen er et must når man er ute på tur. 

Hoppebilder er også en slager.
Topptur. Bokstavelig talt, på alle måter.
​Dette er en tur jeg anbefaler om du er i Bergen (Meland) og ønsker å ha en fin tur der du har flott utsikt. 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- MK- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar