hits

Løp for en god sak

18.10.2016 - 08:00 Ingen kommentarer

Rosa sløyfe løpet 

På søndag 16.10 ble Rosa sløyfe løpet arrangert for første gang. Mamma og jeg stilte fra Team Kristiansen. Siden dette bare var et arrangement for damer, var det kun vi fra teamet som fikk være med. Et veldig bra og morsomt arrangement fra start til slutt. Mamma ble kontaktet fra kreftforeningen i september der de lurte på om hun ville stille opp. Hun ville selvfølgelig stille på et slikt løp som går til en god sak. Hun fikk også meg til å bli med på dette. Målet våres var å heie, motivere på alle de rosa kledde damene underveis i løpet. Veldig mange synes det er stas når mamma heier dem frem, veldig morsomt. 


Før start var det underholdning og felles oppvarming. Det var generelt god musikk og god stemning. Masse rosa og masse energi i Vaterlandsparken en søndag formiddag.


Rosa sløyfe løpet var et løp på litt over 7 kilometer med start i Vaterlandsparken og mål ved teknisk museum. Løypa gikk Akerselva motstrøms, så det var en tung og fin løype. Dette er virkelig et løp som passer for alle damer i alle aldere. De som vil løpe løper, de som vil gå har muligheten til det. Dette er et slags "lavterskelløp". Med dette mener jeg at det ikke er fokus på tid eller prestasjon, men heller det å løpe og ha det gøy.


I tillegg til at man vet at pengene går til en veldig fin og viktig sak. Alle deltagende fikk en fin goodiebag, medalje og næring når de kom i mål. Jan Tomas var til stede, Karoline B. Grøvdal, mamma var til stede og mange andre kjente fjes var å se både før, underveis og i mål. Dette gjør det også ekstra stas for folk å være med. 

Starten gikk klokka 12 og det var en rosa bølge som beveget seg oppover langs akerselva. Vi møtte på mange forvirrede turgåere som fant ut at de kunne stoppe å heie. Veldig morsom stemning underveis. Treningsglede lang vei. 


Løypa var fin og merket med rosa fine sløyfer underveis, og det var mennesker over alt slik at man ikke kunne løpe feil. Bra merking og bra stemning. Kjente folk som heiet og laget god stemning underveis. Mamma og jeg stoppet cirka 2 kilometer fra mål og heiet i en av de tunge bakkene. Alt i alt synes jeg rosa sløyfe løpet var et veldig bra tiltak og arrangement. Jeg vil gjerne være med igjen, og dette er et løp jeg vil anbefale videre til venninner. Akkurat fordi det passer til alle uansett form og mål. Det er en sporty opplevelse som er herlig å oppleve sammen med venninner. I tillegg til at man møter mange andre sporty damer i alle aldere. Bonusen er jo også at man møter på kjente fjes underveis, som er motiverende i seg selv. Når vi kom i mål var det kjempe stemning. Alle fikk rosa, fine medaljer. Smoothie fikk vi og det var generelt god jentestemning. Vi i Team Kristiansen, håper dere som deltok hørte oss i løypa. At dere ble motivert av heiengen og at vi sees neste år. I mellomtiden så er det bare å bli med oss på fellestreninger eller bestille en PT time og få løpeprogram tilpasset deg. Vi tilbyr masse spennende. Det er bare å ta kontakt med oss. 


- MK -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar