hits

En over middels god løpesesong

25.10.2016 - 08:00 Ingen kommentarer

Dette har gått riktig vei

Denne sesongen har helt klart vært over all forventning. Totalt har jeg løpet 7,21 min fortere enn i fjor. Jeg har satt ny personlig rekord vær gang jeg har løp et løp. Fra 20 sekunder til 5 minutter. Jeg har trent bra, men uten den hjelpen jeg har fått fra Team Kristiansen og treningene og samlingene med Team Ingrid Kristiansen hadde jeg nok ikke klart det!

Sentrumsløpet - 23.04
Sentrumsløpet var sesongstart, i fjor løp jeg sentrumsløpet på 38:55 å i år skulle det går fortere, litt skuffet etter målgang, men her løp jeg 21 sekunder fortere enn året før. Men som Ingrid sa til meg etter målgang, dette er først konkurranse.


Fornebuløpet - 25.05
Fornebuløpet hadde jeg som mål å komme under 38:00 minutter, men det ble litt for tøft, jeg forbedret meg med 21 sekunder igjen, å skjønte at dette går riktig vei.

Birkebeinerløpet 11.06
Birkebeinerløpet satt jeg meg et stor mål, jeg viste selv at dette kunne bli tungt, men jeg ville prøve å løpe på 1.26.30. dette ville da bli en forbedring på 7 minutter. Jeg kom i mål på 1.28.31 en forbedring på 5 minutter fra i fjor godt fornøyd etter å løp den tunge løypen i Lillehammer.Konkurranse avbrekk og samling med Team Ingrid Kristiansen
Så hadde jeg et lite avbrekk fra konkurransen, der jeg trente en del og var på samling med Team Ingrid Kristiansen, morsomt og motiverende å trene sammen fler som satser på løping.Drammen 10 kilometer - 04.09
Etter en bra sommer skulle jeg løpe i Drammen og her skulle jeg endelig komme under 38 minutter. Jeg løp et bra løp i varmen og kom inn på 37:58 og var godt fornøyd, endelig hadde jeg klart det jeg hadde prøvd på hele sesongen.

Oslo ½ maraton - 17.09
Oslo ½ maraton, var mitt største mål for sesongen. Jeg hadde mål om å løpe på 1 time og 22-23 min, løpet ble tungt og målet mitt klarte jeg ikke, men igjen satt jeg ny personlig rekord i Oslo ½ maraton med 9 sekunder. Vanligvis er jeg ganske mett etter å ha løp Oslo ½ men det var jeg ikke nå!

Hytteplanmila - 22.10
Jeg hadde et siste mål jeg ville klare. Ingrid satt opp et mål på 10 km for meg på 36:59 dette mente hun at jeg ville klare. Siste løpet var hytteplanmila her skulle jeg da løpe 1 minutt fortere enn persen min. jeg løp et taktisk bra løp, hang meg på andre, å når farten gikk ned, løp jeg fra felte og til neste felt. Jeg klarte ikke 36.59, men er veldig godt fornøyd med å løpe 55 sekunder fortere enn siste 10 km.


Uten hjelp fra team Kristiansen med Marte og Ingrid hadde jeg ikke klarte dette.

Tusen takk for hjelpen. Dette med løping kan dere Kristiansen. 

- TK -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar