hits

Min siste tur

09.06.2017 - 10:35 Ingen kommentarer

Siste tur med magen

I går kveld bestemte jeg og Thor Kristian oss for å gå en kveldstur. Tk hadde vært lenge på jobb og jeg hadde ikke vært ute på noe særlig tur, annet en en liten runde i nabolaget med hunden og en venninne. Kanskje dette blir min siste tur med magen? Hvem vet.

TK ville gjerne gå en tur til Vettakollen. Det er en kjempe fin tur. Den er ganske kort og bratt. Vi begynner å bli utålmodige på å møte den lille inni magen, og derfor valgte vi en tur så var litt bratt i håp om litt kneløft for min del. Hehe. Det har ikke skjedd noe enda, så spørs om det hjalp. Men likevel var det en fin tur. Vi fikk til og med litt sol på veien, til tross for mye regn de siste dagene.

I tillegg til at turen er fin, viste vi det er noen "stolper" i området. Vi har nemlig begynt med "Stolpejakten". Det er en fint folkehelsetiltak, som får folk ut i frisk luft og ut i aktivitet. Det går ut på at man har et kart over området man bor i, også er det satt ut mange stolper rundt omkring. Stolpene har forskjellige "vanskelighetsgrader". Noen er langt inni skogen, andre i boligfelt eller ved serverdigheter. SÅ dette passer for liten og stor. Et kjempe morsomt tiltak. Vi har blitt avhengige, hehe. Når vi først er ute, blir turen alltid litt lenger, fordi vi tar "en stolpe til". Dette anbefaler jeg, spesielt om du sliter litt med motivasjonen til å komme deg ut. Her kan man løpe, gå eller sykle rundt. Knall tiltak. Heia folkehelsen.

Kanskje dette ble siste turne min opp til Vettakollen med mage? Hvem vet? Det er lov å håpe og det er vel lov å begynne å bli lei nå? Tror småen trives der inne jeg, men håper jeg slipper gå veldig over tiden. Nå er det kun 5 dager til termin. Sykt og veldig spennende!! Jeg er veldig spent på det som skal skje. 

- MK - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar