Hvordan bli en bedre løper?

Hvordan nå dine mål?

Det er vanskelig og vite hvordan man skal bli en bedre løper. Det er mange treningsfilosofier ute og går, og noen er bedre enn andre. Det vil nok alltid være uenighet om hva som fungerer og ikke fungerer. Sånn tror jeg det alltid kommer til og være. Det gjelder og finne personer man stoler på og som man vet snakker av erfaring. 


Nå dine mål
Ønsker du og lære og løpe? Ønsker du og lære hvordan du kan bli en bedre løper? Team Kristiansen er et team som er spesialister på utholdenhetsaktiviteter og spesielt på løping. Vi tilbyr både løping inne på løpemaskin og ute i frisk luft. I tillegg har vi 4-5 forskjellige tilbud når det kommer til gruppetrening i løping. Sjekk ut tilbudene her. 

Dette hjelper vi deg med
Bestiller du en PT time hos en av oss hjelper vi deg med og finne din terskelpuls (på mølle), denne pulsen er vesentlig for og få best mulig effekt av treningen du legger ned. Vi ser på stil og kommer med tilbakemeldinger, vi lager treningsprogram som passer deg og ditt mål med løpingen. 

Riktig trening på riktig nivå er viktig for å nå de målene du setter deg. Det er også viktig med variasjon og det er viktig og trene riktig i forhold til mengdetrening og intervalltrening. Alt dette kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt med Ingrid, meg eller noen av de andre i Team Kristiansen for nærmere avtaler. 

Jeg er her for deg, og jeg ønsker og hjelpe deg og nå dine mål innen helse, livsstil og trening. 

– MK –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg