Påskepump – 72 000 kilo

Flere 1000 kilo pumpa

I går våknet vi til strålende sol og nydelig påskevær. Det er herlig å kunne tilbringe sånne fine dager på hytta. Vi nøt en lang og god frokost, før vi tok oss en fin tur ut i sola. Thor kristian har litt vondt i leggen sin og jeg sliter med å løpe om dagen, så vi valgte å gå en tur med BungyPump stavene våre. Vi har fått ny “strikk” i staven, min er på 8 kilo og TK sin er på 10 kilo. Det betyr at vi pumpa greit mye i går.

Vi gikk en tur på gode 6 kilometer og hadde rundt 7000-10000 skritt i løpet av turen. Det betyr at vi har pumpa fler enn de fleste på denne søndagsturen. Det er et fantastisk treningsverktøy, som jeg setter ekstra stor pris på nå som løpeskoene, er satt på hylla for en stund. Jeg får bare vondt i bekkenet om jeg løper om dagen. Derfor har jeg bare valgt å trene alternativt. Jeg savner å løpe, det skal jeg innrømme. Alle som er glad i å løpe, vet den gode følelsen man har etter en god løpetur, spesielt i vår og påskesola. Ulempen med løping, er at man blir svak i overkroppen.


Derfor er BungyPump bra for meg nå. Det er viktig å være sterk nå i siste delen av svangerskapet. Kroppen blir tyngre, og ting blir generelt tyngre. Jo bedre form jeg er i, jo lettere blir de siste ukene. Når jeg går med stavene merker jeg at hele kroppen pumpes, og det er deilig å føle seg sterk både i under- og overkroppen. Stavene er “ustabil” på grunn  av strikken, og det betyr at kjernemuskulaturen kobles inn hele veien. Helt unikt og perfekt for meg i min situasjon. 

Egentlig skal man gå lange, dype skritt når man går med staver. Det er noe jeg ikke kan gjøre nå, på grunn av bekkenet mitt. Da får jeg fort bekkenløsning. Men jeg går litt kortere, og fortsatt rolige skritt. Pumper godt ned, og merker fortsatt effekten. Det gjelder bare å tilpasse etter kroppens behov.

En herlig påskepump. Det blir nok fler av disse turene i løpet av påsken. 

God sporty påske.

– MK – 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg