Vanskelig å komme igang alene?

Team Kristiansen

Team Kristiansen er en familiebedrift som er spesialister på utholdenhetstrening. Vi har alle forskjellige kompetanser, og dette gjør at vi blir større og mer varierte enn noen gang. Vi fokuserer på enkle, men effektive treningsmetoder. Vi er flere generasjoner, noe som gjør at vi dekker en større gruppe, samt at vi tenker og har forskjellige måter å lede på. Dette gjør at det blir mer variasjon, inspirasjon og tilbud. Vår filosofi er at trening skal gjøres så enkelt som mulig. Trening skal være gøy, og du skal få overskudd. Vi er der for deg, og håper noen av tilbudene vi tilbyr kan passe for deg. Ta med en venn, familiemedlem eller en bekjent og bli sprekere sammen med Team Kristiansen. Våren er en perfekt tid å komme igang på. Vi har også bedriftstilbud om du og din bedrift vil trene sammen i eller utenom arbeidstid. 

Unik erfaring – unike resultater

Velg mellom følgende aktiviteter:
Stavgang/BungyPump
Vårt orginale stavgangstilbud fortsetter som vanlig med fire faste ganger i uken! Tilbudet på torsdager faller ut i vintermånedene. Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser. Vi trener samlet og siden vi går med staver får alle et godt utbytte av treningen uansett nivå. 

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_Stavgang_Nordic_Walking_Holmenkollen
Stavgangstrening

kr 1.700 – kr 2.400
​VELG ALTERNATIV

Løping
Dersom du har en gruppe å løpe sammen med når du trener intervall vil du garantert føle det er lettere å ta ordentlig i. Treningsutbyttet og trivselen øker av å slite litt sammen andre. Ingrid Kristiansen legger opp til et sett intervaller med en naturlig progresjon utover høsten 2016. Treningene er lagt opp til å fasilitere ulike formnivå, men vi anbefaler at du regner deg selv som i god form, men at du er fullt klar over at du har forbedringspotensial! Nytt av året er flere løpegrupper.

Løpetrening
Bli med i Ingrids løpegruppe i Frognerparken og tren intervaller! Treningene er lagt opp slik at folk med ulik form vil ha lik glede og utbytte av treningsøktene og man får veiledning og tilbakemelding fra Ingrid underveis. Treningsdager på mandager og torsdager.

Ingrid_Kristiansen_Loping
Løpetrening

kr 1.000 – kr 5.000
​VELG ALTERNATIV

PT- tjenester
Dette er et opplegg som gjelder deg som er mosjonist, en ivrig bedriftsløper eller toppidrettsutøver. Vi har utviklet tilbudet, og tilbyr ikke bare PT på løping. Du kan velge i en mengde utholdenhetsaktiviteter. 

Med andre ord: Dette gjelder alle uansett nivå. 

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_12_MND
PT Pakke med treningsprogram – 12 Måneder

kr 13.000
​KJØP

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_6_MND
PT Pakke med treningsprogram – 6 Måneder

kr 8.000
​KJØP

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_Lopemaskin
PT-Løpemaskin

kr 950
KJØP

Meld deg på idag!

Vi gleder oss til å hjelpe deg og nå dine mål. Store eller små. Jeg hjelper også til med PT styrketrening ute og/eller inne og kostholdshjelp om dette skulle være interessant!

– Team Kristiansen –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg