Løpe fortere?

Løpssesongen er i gang, for alle

I helgen gikk Sentrumsløpet. Mamma og jeg var å så på, og det var masse masse løpeglade mennesker å se underveis. I alle slags fysisk form. Inspirerende å se og morsomt å heie. 

Hvilket mål?
Mange som løper har et mål de har satt seg, gjerne før løpet. Dette gjelder de fleste uansett nivå. Det er fint å sette seg et realistisk mål. Det er mer inspirerende å trene mot et løp, dersom man har et konkret mål å strekke seg mot. Det som er viktig  å huske på er at det ikke alltid er realistisk å klare målet sitt, første gang man prøver. Da må man bare se tilbake på det som er blitt gjort og kanskje gjøre noen endringer?


Mamma og jeg sto å heiet, fordi vi kjente mange som skulle løpe. Både venner, bekjente og kunder vi har eller har hatt. Det var veldig morsomt å se på og heie på alle. Ja for vi heiet på alle. Tror kanskje vi var de eneste som heiet på alle. Hva er det med norske folk når det kommer til å heie? Hva er problemet med å heie når man likevel står å ser på?

Trenger du hjelp til ditt mål?
Det var veldig morsomt å få tilbakemeldinger fra kunder etter løpet. Det var veldig mange som etter hjelp fra oss, fikk personlige rekorder på 10 kilometer. Ingenting er morsommere enn fornøyde kunder og bedre tider. Ønsker du å nå dine mål? Men trenger du kanskje litt ekstra hjelp? Et personlig treningsprogram og en test der vi kartlegger din personlige utholdenhet er gull verdt. Dette er en invitering. Men tenk så gøy om du endelig hadde klart målet du har satt deg? Det handler om litt gode råd i riktig retning, kanskje litt endring i treningsfilosofi og noen gode råd på veien. Du trenger ikke binde deg til noe. Ta kontakt med oss her om det skulle være interessant eller om du lurer på noe. Målet vårt er at kundene våre er fornøyde og ta de skal nå målene sine. 


– MK – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg